Living my dream
Mijn droom om in het buitenland les te geven gaat uitkomen! Jaren geleden in Australië op het idee gekomen dat me dit de perfecte combinatielijkt tussen mijn passie reizen en eenbaan in het onderwijs. Toch maar eerst twee jaar een studie voor gevolgd, waarnaik nuga afstuderen op de internationale basisschool 'The Netherlands School' in Nairobi.
Wat gebeurt er met dromen die in vervulling gaan nadat je er jarenvoor hebt geknokt? We zullen het zien! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er naar uit om veel te leren en inspirerende mensen te ontmoeten.
Naast het lesgeven lijkt de prachtige natuur en kleurrijke cultuur van Kenia me geweldig!
Ha Snuit!
De site is helemaal goedgekeurd. Nu moet hij nog gevuld worden met jouw avonturen. Spannend!
Gegroet!
Gretta
Gaaf deze site, zijn we toch een beetje bij jou.
Ik ben nu al aan het wegdromen bij je verhaal!!!
Leef, geniet en ervaar.
Dikke MaryWood knuffel
Kirsten
Leuk dat we je een beetje kunnen volgen. Ik ben erg benieuwd hoe het bevalt. Ik wens je een geweldige tijd toe. Groetjes, Fatima
Hoi Loes
Gaaf dat je droom gaat uitkomen! Ik wens je een super tijd toe en lees met veel plezier al je avonturen.
Yori
Loes, je hebt juist afscheid genomen van het SC en (de) Fontys en Eva, Hans en ik staren weemoedig naar je lege bureau. We missen je nu al! Heel veel plezier, succes en genieten in Kenia!
Loeske, een mooi vooruitzicht voor je, geniet met volle teugen, t is zo weer voorbij voor je gevoel waarschijnlijk. Goeie reis, goeie tijd en tot in mei! Liefs, Erna
Hey Loes,
wij wensen jou een heel mooi avontuur en dat al je dromen uit mogen komen!
En als je terugkomt zijn de frietjes klaar.
xxx de Goeykes
Ha die Loes,
Nogmaals heel veel plezier en geniet van deze bijzondere periode. We zijn erg benieuwd naar je verhalen, dus we zullen vaak op deze weblog kijken.
Liefs Esther, Michel & Isa
Ons Loesje! Op zijn minst elke maandagochend een weekend-update, zodat we even lekker wegdromen voordat we onze werkweek opstarten. De bubbels staan koud als je weer thuiskomt. En stiekem kijken we daar nu al naar uit :-). Geniet ervan lady, en ik geniet met je mee!
Dikke X,
Wendy
hoi loes,
als jij nu interessante dingen meemaakt, heb ik wat interessants te lezen.
veel mooie ervaringen toegewenst door ons beiden.
Hee Loeske,
Heel veel mooie dingen toegewenst!
En je weet het he... zit je in de penarie of kom je er niet.. ga dan naar de dichtstbijzijnde Keniaan en vraag hem om een mopje, want Kenianen die lachen jonguh, lachen! ;)
Kus,
Martha
Hey Loes!
Heb net je voicemail al volgekletst, maar nu toch nog maar even een berichtje... Geniet van je tijd daar en hou ons op de hoogte, dan kunnen wij ook een beetje meegenieten..
Tot over een tijdje x Ingrid
Heb je de appelsienes ingepakt?? :-))
Heel veel pelzier!
Dikke X
Hallo schatje ;-) hi hi
Laat al je dromen uit komen en droom een beetje voor mij mee.
Goede reis en gezond weer terug.
Dikke kus en tot????
Als de reis net zo leuk is als W dan kan het niet meer stuk Een heel goede reis gewenst XX
Hey Loes,
leuk zo'n site! Ik wens je een supertijd toe!!!!! Dat al je verwachtingen uit mogen komen!!
X Jolanda
Hey Loes,
Hopelijk heb je een goede reis gehad en en een warm welkom. Ik ben benieuwd naar al je avonturen!
Esther
Ha Loeske,
Maak er een hele mooie tijd van en geniet van elk moment: ook de mindere! Want zelfs daar zal je ooit naar terug gaan verlangen ;-)
Wouter en Hanneke
hoi buurvrouw,